Ons assortiment aan veiligheidsartikelen

Bij Technosafety vindt u een groot assortiment aan veiligheidsartikelen om de werkvloer veilig te houden. Hier ziet u in één overzicht waarvoor u bij ons terecht kunt. Op zoek naar iets specifieks? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag vinden wat u zoekt.


Absorptiemiddelen en opruimen


Technosafety beschikt over een breed scala producten om te gebruiken in geval van lekkage van olieproducten of chemicaliën. Het assortiment bestaat uit absorptiebooms, absorptiekorrels, absoptiematten, absorptierollen, doeken, scheppen, vegers, bezems en zakken. 
Lees meer over absorberen en opruimen

Bekijk ons assortiment: Absorberen en opruimen
Adembescherming en gasdetectie


Uiteraard kunt u ook bij Technosafety terecht voor appendages zoals filters, stofmaskers, vluchtmaskers, volgelaatsmaskers, ademluchtkappen, ademluchtpakken, vluchtsets en accessoires voor gasdetectie. Technosafety levert merken als MSA, Interspiro, Dräger en Honeywell. 


Lees meer over Adembescherming

Bekijk ons assortiment: Adembescherming


EHBO, BHV en evacuatiemiddelen


Technosafety kan terugvallen op 50 jaar ervaring in het produceren en leveren van EHBO- en BHV koffers. Door de jaren heen hebben wij de verschillende pakketten aangepast aan de geldende wet- en regelgeving. Ook voor uw bedrijf kunnen wij een totaalpakket aanbieden zodat u goed voorbereid bent in geval van een ongeval of incident. 


Bekijk ons assortiment: EHBO / BHV / EvacuatieADR en Verkeersveiligheid


De ADR koffers van Technosafety zijn al jaren een begrip vanwege de kwaliteit en hun volledigheid en worden daarom door geheel Europa verkocht. U kunt bij Technosafety complete ADR koffers of losse producten verkrijgen. Daarnaast leveren wij ook artikelen voor verkeersveiligheid zoals pionnen en  waarschuwingslampen.


 

Lees meer over ADR en Verkeersveiligheid

Bekijk ons assortiment: ADR en verkeersveiligheidBrandveiligheid


Wij leveren alle soorten brandblusmiddelen uit voorraad. Waaronder CO2 blussers, poederblussers, schuimblussers, sprayblussers, vetblussers, blusdekens, brandblusserkasten en rookmelders.
Lees meer over brandbeveiliging

Bekijk ons assortiment: BrandbeveiligingValbeveiliging


Indien er gewerkt wordt op een hoogte van meer dan 2,50 meter dienen de betreffende personen te beschikken over de juiste valbeveiligingsuitrusting. Technosafety heeft een breed assortiment valbeveiligings-en hoogte reddingsproducten en adviseren u graag over de juiste middelen voor het werken op hoogte. 


Bekijk ons assortiment: ValbeveiligingAtex verlichting


Indien er in een explosiegevoelige omgeving gewerkt moet worden is het belangrijk om over de juiste ATEX lampen te kunnen beschikken. Wij leveren ATEX verlichting in de vorm van handlampen, hoofdlampen, werklampen, luchtlampen en zaklampen. Wij leveren de merken Wolf Safety, Peli en Petzl. Daarnaast leveren wij ook alternatieve verlichting zoals, lightstations en lightsticks.


Lees meer over explosieveilige verlichting

Bekijk ons assortiment: Verlichting


Persoonlijke Beschermingsmiddelen


Afhankelijk van de werkzaamheden en risico's is er behoefte aan PBM of PBM-kit. Wat de werkzaamheden en risico's ook zijn, wij hebben u voorzien van de juiste PBM oplossing. Wij demonstreren u graag de verschillende PBM'S en geven u advies. Lees meer over PBM's

Bekijk ons assortiment: PBM's