Assortiment


Technosafety beschikt over een breed scala producten om te gebruiken in geval van lekkage van olieproducten of chemicali├źn. Het assortiment bestaat uit absorptiebooms, absorptiekorrels, absoptiematten, absorptierollen, doeken, scheppen, vegers, bezems en zakken. Uiteraard kunt u ook bij Technosafety terecht voor appendages zoals filters, stofmaskers, vluchtmaskers, volgelaatsmaskers, ademluchtkappen, ademluchtpakken, vluchtsets en accessoires voor gasdetectie. Technosafety levert merken als MSA, Interspiro, Dr├Ąger en Honeywell. 


Technosafety kan terugvallen op 50 jaar ervaring in het produceren en leveren van EHBO- en BHV koffers. Door de jaren heen hebben wij de verschillende pakketten aangepast aan de geldende wet- en regelgeving. Ook voor uw bedrijf kunnen wij een totaalpakket aanbieden zodat u goed voorbereid bent in geval van een ongeval of incident. De ADR koffers van Technosafety zijn al jaren een begrip vanwege de kwaliteit en hun volledigheid en worden daarom door geheel Europa verkocht. U kunt bij Technosafety complete ADR koffers of losse producten verkrijgen. Technosafety levert daar naast ook verkeersveiligheidsproducten zoals pionnen, drempels, waarschuwingslampen en schrikhekken. Wij leveren alle soorten brandblusmiddelen uit voorraad. Waaronder CO2 blussers, poederblussers, schuimblussers, sprayblussers, vetblussers, blusdekens, brandblusserkasten, rookmelders, transsportbeugels en brandblusslangen. De blusmiddelen komen van bekende merken, zoals ANAF en Ecosafety en zijn beschikbaar conform de norm voor verschillende Europese landen. 


Onder algemene veiligheidsmiddelen vallen de communicatie producten, zoals portofoons van Motorola en Kenwood, maar ook koffers of kisten die het vervoeren van speciale of kwetsbare producten makkelijker maken. 

Indien er in een explosiegevoelige omgeving gewerkt moet worden is het belangrijk om over de juiste ATEX lampen te kunnen beschikken. Wij leveren ATEX verlichting in de vorm van handlampen, hoofdlampen, werklampen, luchtlampen en zaklampen. Wij leveren de merken Wolf Safety, Peli en Petzl. Daarnaast leveren wij ook alternatieve verlichting zoals, lightstations en lightsticks.


Afhankelijk van de werkzaamheden en risico's is er behoefte aan PBM of PBM-kit. Wat de werkzaamheden en risico's ook zijn, wij hebben u voorzien van de juiste PBM oplossing. Wij demonstreren u graag de verschillende PBM'S en geven u advies. Indien er gewerkt wordt op een hoogte van meer dan 2,50 meter dienen de betreffende personen te beschikken over de juiste valbeveiligingsuitrusting. Technosafety heeft een breed assortiment valbeveiligings-en hoogte reddingsproducten en adviseren u graag over de juiste middelen voor het werken op hoogte.