Wij zijn Technosafety!

Wij vinden dat iedereen die werkt, erop moet kunnen vertrouwen dat de werkomgeving veilig is


Maak kennis met ons team!

Company team

Jeroen van Waveren

Managing Director  

Jeroen heeft het bedrijf in november 2016 gekocht en daarna gemoderniseerd. Inmiddels is Technosafety een professioneel bedrijf met een nieuw systeem, een nieuwe naam en een goed team. 

"Wij willen dat onze klanten, of de klanten van onze klanten, iedere dag weer veilig kunnen werken." 

Company team

Demian Hakkaart

Business Development manager

Demian heeft de dagelijkse leiding van Technosafety in handen. Hij zorgt dat alles operationeel goed loopt, hij stuurt het team aan en hij staat in contact met klanten en leveranciers. 

"Onze klanten staan voorop! Ik vind het heel belangrijk om te kijken wat we nog meer voor een klant kunnen doen en de relatie nog verder uit te bouwen."

Company team

Wendy van den Berg 

Commercieel medewerkster binnendienst

Wendy is net begonnen bij Technosafety. Zij kon haar ervaring als commercieel medewerkster bij haar vorige werkgever meteen gebruiken en doet daarnaast ook een groot gedeelte van de administratie. 

"Vanaf de eerste dag voel ik mij helemaal op mijn plaats hier. Ik leer hier elke dag en bouw graag mee aan het succes van Technosafety."

Company team

Anja Verweij

Manager Financiële administratie 

Anja is verantwoordelijk voor de financiële administratie van Technosafety. In haar functie is zij het directe aanspreekpunt van Technosafety voor alle financiële vragen.

"Communicatie is voor mij het toverwoord. Door goed te communiceren, afspraken na te komen en eerlijk te zijn, naar klanten en leveranciers, bouw je vertrouwen op! Ook binnen ons team is communicatie belangrijk, de lijntjes zijn kort en dit werkt ontzettend prettig!" 

Company team

Thijs van Vondelen

Interim Manager

Thijs geeft sturing aan de werkzaamheden bij Technosafety. Daarnaast rondt hij ook nog eens zijn studie Integrale veiligheid af.    

"De veelzijdigheid van het werk en het contact met klanten en leveranciers zorgen ervoor dat ik mij nooit hoef te vervelen."

Company team

Michelle Addicks

Logistiek medewerkster                                      

Michelle is verantwoordelijk voor het magazijn van Technosafety. Zij zorgt dat alle bestellingen goed verwerkt worden en op tijd de deur uitgaan. 

"Het is een hele verantwoordelijkheid om te zorgen dat alles klopt en op tijd bij de klant terecht komt. Maar het geeft elke dag weer voldoening als het weer gelukt is"

Wat is onze visie, missie en geschiedenis

Onze visie  
Iedereen moet kunnen werken in een veilige werkomgeving.  Wij vinden dat veilig werken meer is dan alleen de aanschaf van een aantal producten. Het gaat steeds meer om de vraag naar toegevoegde waarde. Weten welke producten, diensten en certificering uw bedrijf of branche nodig heeft. De weg weten te vinden in de steeds strengere wet- en regelgeving. Maar ook weten aan welke veiligheidseisen uw bedrijf moet voldoen.

Onze missie
Een veilige werkplek, zodat mensen veilig kunnen werken.  Het is onze missie dat iedereen die werkt, er op moet kunnen vertrouwen dat hun werkomgeving zo veilig mogelijk is. Technosafety maakt zich sterk voor een veilige werkplek, zodat mensen veilig kunnen werken. Kortom een veilige werkplek voor iedereen.

Onze "Roots"
Technosafety bestaat al ruim 50 jaar.  In die 50 jaar zijn we enorm gegroeid. Het bedrijf begon 50 jaar geleden als Medisafe met het verkopen van EHBO pakketten. EHBO pakketten verkoopt Technosafety nog steeds maar ook zoveel meer. In 2016 kocht Jeroen van Waveren Medisafe en gaf het zijn huidige naam  Technosafety.  Nieuwe collega's werden aangenomen, een nieuw ERP systeem werd geïmplementeerd en de samenwerking met zusterbedrijf Technotrading werd verder uitgebouwd. Vanaf 1 juni is Technosafety verhuisd naar Schiedam en zit nu in hetzelfde pand als Technotrading. Kortom wij zijn klaar voor de volgende 50 jaar!