Over ons

Wij zijn Technosafety!

Bij ieder project benadrukken we het: een goede samenwerking met onze klanten is essentieel en leidt tot het beste resultaat. Dat goede contact leidt ook tot een zeer klein verloop van klanten, iets waar we trots op zijn en altijd naar streven. Altijd deskundig, altijd pragmatisch en altijd gericht op een veilige werkomgeving. 

Ben je benieuwd wat wij nog meer doen of wil je een kennismakingsgesprek? 

Odoo • Text and Image

Onze visie

Iedereen moet kunnen werken in een veilige omgeving. Wij vinden dat veilig werken meer is dan alleen de aanschaf van een aantal producten. Het gaat steeds meer om de vraag naar toegevoegde waarde. Weten welke producten, diensten, certificeringen uw bedrijf of branche nodig heeft. De weg weten te vinden in de steeds strengere wet- en regelgeving. Maar ook weten aan welke veiligheidseisen uw bedrijf moet voldoen. 

Onze Missie

Een veilige werkplek, zodat mensen veilig kunnen werken. Het is onze missie dat iedereen die werkt, erop moet kunnen vertrouwen dat hun werkomgeving zo veilig mogelijk is. Technosafety maakt zich sterk voor een veilige werkplek, zodat mensen veilig kunnen werken. Kortom, een veilig werkplek voor iedereen.

 

Technosafety bestaat al zo'n ruim 50 jaar. In deze jaren dat zij bestaan, bouwden ze goede en nauwe samenwerkingen op met toonaangevende producten en merken als Honeywell Safety, MSA, Showa, Scott, Cyalume, Indutex, Drager, LAGO Accessori s.r.l., Jonesco, Smeba en Steroplast. In 2016 werd Jeroen van Waveren eigenaar van Technosafety.


Maak kennis met ons team!

Company team

Jeroen van Waveren

Managing Director  

Jeroen heeft het bedrijf in november 2016 gekocht. Met een nieuws systeem, een nieuwe naam en een goed team hebben we al de nodige stappen kunnen maken. De komende tijd gaan we daar mee verder zodat onze klanten, of de klanten van onze klanten, iedere dag weer veilig kunnen werken. 

Company team

Demian Hakkaart

Business development manager

Demian is onze business development manager en een goede aanvulling op ons kleine en persoonlijke team. Na zijn (interne) trainingen van o.a. MSA, is hij vooral thuis in de ondersteunende rol binnen de organisatie. Als u ons belt en een vrolijke medewerker aan de lijn krijgt: dat is Demian. 

Company team

Stavrianna van der Wel 

Office manager

Stavrianna is al jarenlang het vaste aanspreekpunt binnen Technosafety. Of het nu gaat om een bestelling, offerte of informatie: zij zorgt voor een goede en soepele afhandeling van het bestel- en leveringsproces. Maar ook de administratie is bij haar goed in handen. 

Company team

Anja Verweij

Financieel adviseur 

Als financieel adviseur is Anja een onmisbare rechterhand. Zo is ze een fijne sparringspartner in de gesprekken met banken en financiële instellingen. Maar ze helpt ook om onze collega's wegwijs te maken met de nieuwe administratiesystemen.

Company team

Fenneke Nijenhuis

Marketing & communication

Onze nieuwste aanwinst van het team is Fenneke. Zij neemt alles op het gebied van marketing op zich. Fenneke houdt de website bij, zorgt voor pers, social media en dat we op beurzen komen te staan. Ze gaat met veel enthousiasme te werk en is daarmee onze nieuwe kracht. 

Company team

Michelle Addicks

Magazijn medewerkster

Als u een bestelling doet, zorgt Michelle ervoor dat u alles op tijd ontvangt. En netjes: want Michelle werkt het liefst in een opgeruimd en geordend magazijn. Als cheffin van ons magazijn, gaan al uw bestellingen door haar handen. Maar ook bij alles wat ons magazijn binnenkomt, zorgt Michelle ervoor dat het op de juiste plek in het magazijn terecht komt. 

Wilt u meer informatie over onze diensten? Neem dan contact op.

U kunt zowel telefonisch als via de mail ons bereiken.