Waarom Technosafety?

Ervaring in veilig werken

Wij hebben al meer dan 50 jaar ervaring met artikelen voor veilig werken.

Uitgebreid assortiment

Wij hebben een grote variatie aan artikelen voor veilig werken.

Persoonlijk advies

Wij helpen u graag met uw vragen over veilig werken. Weet u niet precies wat u nodig heeft, wij zoeken het uit.

Private Label

Wij bieden private label service voor EHBO koffers, ADR kits en andere artikelen.


Maak kennis met het team!

Ons team - Jeroen van Waveren

Jeroen van Waveren

Managing Director  

Jeroen heeft het bedrijf in november 2016 gekocht en daarna gemoderniseerd. Inmiddels is Technosafety een professioneel bedrijf met een nieuw systeem, een nieuwe naam en een goed team. 

"Wij willen dat onze klanten, of de klanten van onze klanten, iedere dag weer veilig kunnen werken." 

Ons team - Demian Hakkaart

Demian Hakkaart

Business Development Manager

Demian heeft de dagelijkse leiding van Technosafety in handen. Hij zorgt dat alles operationeel goed loopt, hij stuurt het team aan en hij staat in contact met klanten en leveranciers. 

"Onze klanten staan voorop! Ik vind het heel belangrijk om te kijken wat we nog meer voor een klant kunnen doen en de relatie nog verder uit te bouwen."

Ons team - Tim Lammers

Tim Lammers

Interim General Manager

Tim zorgt ervoor dat klanten en leveranciers tevreden zijn. Hij zoekt de beste producten uit voor onze klanten en houdt zich ook nog bezig met de verkoop. Daarnaast zorgt Tim ervoor dat alle processen goed blijven lopen.

"Ik vind het geweldig om onze klanten te helpen bij het veiliger maken van de werkomgeving."


Ons team - Anja Verweij

Anja Verweij

Manager Financiële Administratie 

Anja is verantwoordelijk voor de financiële administratie van Technosafety. In haar functie is zij het directe aanspreekpunt van Technosafety voor alle financiële vragen.

"Communicatie is voor mij het toverwoord. Door goed te communiceren, afspraken na te komen en eerlijk te zijn, naar klanten en leveranciers, bouw je vertrouwen op! Ook binnen ons team is communicatie belangrijk, de lijntjes zijn kort en dit werkt ontzettend prettig!"  
Ons team - Thijs van Vondelen

Thijs van Vondelen

Salesmanager

Thijs geeft sturing aan de de verkoop bij Technosafety. Daarnaast rondt hij ook nog eens zijn studie Integrale veiligheid af.    

"De veelzijdigheid van het werk en het contact met klanten en leveranciers zorgen ervoor dat ik mij nooit hoef te vervelen."

Ons team - Michelle Addicks

Michelle Addicks

Logistiek Medewerkster                                      

Michelle is verantwoordelijk voor het magazijn van Technosafety. Zij zorgt dat alle bestellingen goed verwerkt worden en op tijd de deur uitgaan. 

"Het is een hele verantwoordelijkheid om te zorgen dat alles klopt en op tijd bij de klant terecht komt. Maar het geeft elke dag weer voldoening als het weer gelukt is"

Ons team - Mandy van den Berg

Mandy van den Berg

Administratief Medewerkster

Mandy is net begonnen bij Technosafety. Zij verzorgt de financiële administratie en houdt zich daarnaast ook bezig met online-marketing.

"Bij Technosafety leer ik iedere dag weer iets nieuws. Ik vind het erg leuk dat we hier een bijdrage kunnen leveren aan de veiligheid op de werkvloer van onze klanten.”


Meer over  Technosafety


Onze visie

Iedereen moet kunnen werken in een veilige werkomgeving.  Wij vinden dat veilig werken meer is dan alleen de aanschaf van een aantal producten. Het gaat steeds meer om de vraag naar toegevoegde waarde. Weten welke producten, diensten en certificering uw bedrijf of branche nodig heeft. De weg weten te vinden in de steeds strengere wet- en regelgeving. Maar ook weten aan welke veiligheidseisen uw bedrijf moet voldoen.

Onze missie

Een veilige werkplek, zodat mensen veilig kunnen werken.  Het is onze missie dat iedereen die werkt, er op moet kunnen vertrouwen dat hun werkomgeving zo veilig mogelijk is. Technosafety maakt zich sterk voor een veilige werkplek, zodat mensen veilig kunnen werken. Kortom een veilige werkplek voor iedereen.

Onze "Roots"

Technosafety bestaat al ruim 50 jaar.  In die 50 jaar zijn we enorm gegroeid. Het bedrijf begon 50 jaar geleden als Medisafe met het verkopen van EHBO pakketten. EHBO pakketten verkoopt Technosafety nog steeds maar ook zoveel meer. In 2016 kocht Jeroen van Waveren Medisafe en gaf het zijn huidige naam  Technosafety.  Nieuwe collega's werden aangenomen, een nieuw ERP systeem werd geïmplementeerd en de samenwerking met zusterbedrijf Technotrading werd verder uitgebouwd. Vanaf 1 juni is Technosafety verhuisd naar Schiedam en zit nu in hetzelfde pand als Technotrading. Kortom wij zijn klaar voor de volgende 50 jaar!