Wij zijn Technosafety!

Wij vinden dat iedereen die werkt, erop moet kunnen vertrouwen dat de werkomgeving veilig is


Maak kennis met ons team!

Company team

Jeroen van Waveren

Managing Director  

Jeroen heeft het bedrijf in november 2016 gekocht en daarna gemoderniseerd. Inmiddels is Technosafety een professioneel bedrijf met een nieuw systeem, een nieuwe naam en een goed team. 

"Wij willen dat onze klanten, of de klanten van onze klanten, iedere dag weer veilig kunnen werken." 

Company team

Demian Hakkaart

Business Development manager

Demian heeft de dagelijkse leiding van Technosafety in handen. Hij zorgt dat alles operationeel goed loopt, hij stuurt het team aan en hij staat in contact met klanten en leveranciers. 

"Onze klanten staan voorop! Ik vind het heel belangrijk om te kijken wat we nog meer voor een klant kunnen doen en de relatie nog verder uit te bouwen."

Company team

Wendy van den Berg 

Commercieel medewerkster binnendienst

Wendy is net begonnen bij Technosafety. Zij kon haar ervaring als commercieel medewerkster bij haar vorige werkgever meteen gebruiken en doet daarnaast ook een groot gedeelte van de administratie. 

"Vanaf de eerste dag voel ik mij helemaal op mijn plaats hier. Ik leer hier elke dag en bouw graag mee aan het succes van Technosafety."

Company team

Anja Verweij

Manager Financiële administratie 

Anja is verantwoordelijk voor de financiële administratie van Technosafety. In haar functie is zij het directe aanspreekpunt van Technosafety voor alle financiële vragen.

"Communicatie is voor mij het toverwoord. Door goed te communiceren, afspraken na te komen en eerlijk te zijn, naar klanten en leveranciers, bouw je vertrouwen op! Ook binnen ons team is communicatie belangrijk, de lijntjes zijn kort en dit werkt ontzettend prettig!" 

Company team

Fenneke Nijenhuis

Marketing & communicatie

Fenneke neemt alles op het gebied van marketing op zich. Zij houdt de website bij, zorgt voor pers, social media en dat we op beurzen komen te staan. Ze gaat met veel enthousiasme te werk. 

"De eerste indruk is enorm belangrijk of het om de website, onze nieuwsbrieven of om onze producten gaat. Daarom besteden wij daar een hoop aandacht aan." 

Company team

Michelle Addicks

Logistiek medewerkster

Michelle is verantwoordelijk voor het magazijn van Technosafety. Zij zorgt dat alle bestellingen goed verwerkt worden en op tijd de deur uitgaan. 

"Het is een hele verantwoordelijkheid om te zorgen dat alles klopt en op tijd bij de klant terecht komt. Maar het geeft elke dag weer voldoening als het weer gelukt is"

Company team

Thijs van Vondelen

Interim Manager

Thijs geeft sturing aan de werkzaamheden bij Technosafety. Daarnaast rondt hij ook nog eens zijn studie Integrale veiligheid af.    

"De veelzijdigheid van het werk en het contact met klanten en leveranciers zorgen ervoor dat ik mij nooit hoef te vervelen."