Absorberen en opruimen

Technosafety beschikt over een breed scala producten om te gebruiken in geval van olielekkage of lekkage van gevaarlijke stoffen en chemicaliën. Het assortiment bestaat uit olie absorptie booms, absorptiekorrels, absorptiematten, absorptierollen, doeken, scheppen, vegers, bezems en zakken. 


Olie absorptie booms 
  

Olie absorptie booms zijn een geschikte oplossing voor het indammen en absorberen van olie. De olie booms absorberen geen water en blijven drijven op het water. De olie booms kunnen gemakkelijk gekoppeld worden met bijvoorbeeld metalen haken. Door het koord aan de booms kunnen deze eenvoudig gehesen worden. De olie absorptie booms verkopen we in verschillende formaten.  

Olie absorptiekorrels   

Absorptiekorrels worden gebruikt voor  het vlekkeloos opruimen van vloeistoffen zoals olie, vetten, zuren, basische stoffen, oplosmiddelen of vloeibare chemicaliën . Daarom zijn de absorptiekorrels onmisbaar in iedere werkplaats waar gewerkt wordt met olie. De korrels zuigen als het waren de olie- en vetvlekken op. Ook voor verkeersongevallen of andere situaties waar acuut gereageerd moet worden bij gemorste vloeistoffen zijn de absorptiekorrels ideaal. Deze korrels hebben we in verschillende hoeveelheden. 

Absorptiematten   

Absorptiematten zijn matten die u op de grond kunt leggen om veelvoudig vocht op te vangen. Hierbij kan je denken aan olie, koelvloeistof, water en schoonmaakmiddelen. Een veilige werkomgeving is erg belangrijk. Wanneer vocht wat op de grond valt niet geabsorbeerd wordt, ontstaat er slipgevaar.