Diensten

Veilig werken is meer dan alleen de aanschaf van een aantal producten

Het gaat steeds meer om de vraag naar toegevoegde waarde op het gebied van veilig werken. Weten welke producten, diensten, certificering voor veilig werken uw bedrijf of branche nodig heeft. De weg weten te vinden in de steeds strengere wet- en regelgeving. Maar ook weten aan welke veiligheidseisen uw bedrijf moet voldoen. Weten wat u nodig heeft. We helpen én adviseren u graag hoe u veilig werken het beste kunt regelen. 

Private label producten

Wij verzorgen private label producten met uw eigen identiteit. Op verzoek van de klant kan Technosafety private label producten ontwikkelen. Het development team kan de corportate identity meer benadrukken, door deze weer te 

geven op verschillende producten.

Onderhoud en keuringen

Samen met onze partners keuren, reinigen, reviseren en ontwikkelen ademluchtuitrustingen. 

Opleidingen

Wij verzorgen verschillende opleidingen op het gebied van veiligheid en EHBO. Wij bieden onder andere veiligheidstrainingen voor BHV, VCA en EHAK. Deze trainingen kunnen wij specifiek aan uw wensen aanpassen en op locatie verzorgen. 

Verhuur

Wij verhuren diverse veiligheidsproducten voor korte of langere tijd. U kunt bij ons terecht voor onder andere de inhuur van valbeveiliging, blusmiddelen, ademluchtsets, vluchtmaskers, gasdetectie, ATEX ventilatoren en verlichting. 

Advies

De jaarlijkse keuring van BHV, band- en vluchtmiddelen is van groot belang. Wij helpen u graag met deze jaarlijkse keuring en adviesronde.