Private label service


Private label producten met uw identiteit

Unieke private label producten, geheel naar uw wens met uw eigen logo, merk en tekst.

Wij hebben al 50 jaar ervaring in het produceren van op maat gemaakte verbandkoffers, ADR koffers en incident tassen. Zo ligt onze tas in heel wat bedrijfswagens of personenauto's onder verschillende namen. Daarnaast leveren wij ook specifieke PBM (persoonlijke beschermingsmiddelen) met private label.

Het is niet alleen mogelijk om uw eigen naam aan onze verband- en ADR koffers te binden, u kunt ook de inhoud naar uw wensen aanpassen. U kunt bijvoorbeeld producten toevoegen of weglaten uit onze standaard koffers, een gele eigen inhoud bepalen of één van uw eiegn producten toe laten voegen aan een standaard koffer. Wij zorgen voor de productie en sealing!

Samen met u inventariseren wij wat u nodig heeft om te voldoen aan de regelgeving en de uitstraling van uw bedrijf. Op basis van deze input komen wij met een voorstel voor specifieke oplossingen die voldoen aan uw eisen, die ergonomisch en praktisch zijn en die uw merk versterken.

Wilt u meer informatie over onze private label service of bent u benieuwd naar prijzen? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons tussen 09:00 en 17:00 bereiken via telefoon, email en whatsapp.

 

Terug naar overzicht                                            Neem contact met ons op