Onderhoud en keuringen

Gasdetectie apparatuur 

U kunt bij ons terecht voor levering en onderhoud, advies en keuring van gas detectoren.

Technosafety beschikt over een gespecialiseerde afdeling voor advies, onderhoud en keuring van persoonlijke- en permanente gasdetectie. Onze medewerkers zijn getraind en gecertificeerd door MSA. Het controleren en keuren van gasdetectie apparatuur zoals de Altair, Altair pro, Altair4X en Alterair5X, alsook het instellen van de bumptest apparatuur en leveren van testgassen voor bumptests, zijn werkzaamheden die wij dagelijks voor anderen en ook voor u kunnen uitvoeren.   

 

Odoo • Text and Image
Odoo • Image and Text

PBM'S, reddingsmateriaal en valbeveiliging 

Werkt u met verschillende reddingsmaterialen? Wij zorgen ervoor dat deze worden  gekeurd, gereinigd, gereviseerd en dat de producten worden ontwikkeld. 

Beschikt u over hoogwaardige reddingsmaterialen, zoals brancards, evacuatiestoelen, afdaalsets, driepoten en valbeveiliging? Dan is het jaarlijks inspecteren en keuren van deze High Risk Safety Equipment van groot belang. Technosafety zorgt dat HRSE materialen worden gekeurd. Wij beschikken over het netwerk van gekwalificeerd personeel om de inspectie en keuring correct en deugdelijk uit te voeren. 

 


BHV, AED, ADR en brandblusserservice

Wij verzorgen voor de jaarlijkse keuring en controle van blusmiddelen, vluchtmiddelen, BHV koffers en risico beheersing. Maar u kunt ook deskundig advies krijgen over vluchttekeningen, plattegronden en RI&E.

Technosafety verricht onderhoud en keuringswerkzaamheden aan uw bedrijfsveiligheid en bedrijfshulpverlening uitrustingen. Het controleren en aanvullen van uw EHBO middelen, het leveren van wondpleisters of het controleren en updaten van AED's zijn veel voorkomende werkzaamheden. 

Wij controleren en keuren blusmiddelen en brandslanghaspels. Uw blusmiddelen zijn namelijk essentieel in uw bedrijfsveiligheidsplan. Aangezien uw bedrijfsveiligheid niet eindigt buiten de muren van uw pand maar juist ook bij uw ambulante medewerkers van groot belang is, verrichten wij deze diensten ook op uw bedrijfsvoertuigen en ambulante werk- en kantoor units.

Daarnaast controleren en keuren wij uw ADR uitrustingen en de ADR blusmiddelen aan boord van de ADR voertuigen. ADR zit ons al 35 jaar in het bloed en wij beschikken over een eigen ADR veiligheidsadviseur die kennis van zaken heeft ten aanzien van de huidige geldende regels. Kortom, wij ontzorgen en zorgen dat alles rond uw bedrijfsveiligheid, blusmiddelen, EHBO en ADR geheel conform de huidige regelgeving in orde is. 


 

Odoo • Text and Image