Alles voor Veilig Werken

Al meer dan 50 jaar gespecialiseerd in veiligheidsartikelen

✔ Advies op maat    ✔ Uitgebreid assortiment       ✔ Grote voorraden       Snelle levering        ✔ Afhalen mogelijk

Tel: +31 (0)186 692288            
Mail: [email protected]    
 

  Of chat tussen 09:00 en 17:00 via:
  Whatsapp 06 51591850
Odoo - Sample 1 for three columns

Assortiment

Technosafety is specialist in producten om ongevallen te voorkomen en om de veiligheid op de werkvloer te verhogen. Hierbij kunt u denken aan ADR koffers, persoonlijke beschermingsmiddelen, evacuatiemiddelen, adembescherming of valbeveiliging. Klik hieronder voor een volledig overzicht van ons assortiment.

Odoo - Sample 2 for three columns

Afzetpalen

Hierboven ziet u de afzetpalen set die wij verkopen. De afzetpalen kunt u gebruiken om doorgangen af te zetten of om looprichtingen te creëren door uw winkel, vereniging of bedrijf. Dat laatste is in de coronatijd sterk aan te raden. Klik hieronder om naar de webshop te gaan.


Odoo - Sample 3 for three columns

Private labelling

Het is nu nog belangrijker om als bedrijf op te vallen doormiddel van uw bedrijfsnaam of logo. Wij helpen u graag met private gelabelde producten. Klik hieronder om meer te lezen over onze diensten.

    

"Iedereen heeft recht op een veilige werkomgeving."

Waar gewerkt wordt, kunnen ongevallen gebeuren. Soms met grote gevolgen als blijvend letsel, persoonlijk leed of traumatische ervaringen. Juist omdat het om mensen gaat, is veilig werken meer dan alleen de aanschaf van een aantal producten. Veilig werken is: weten welke producten, diensten en certificering uw bedrijf nodig heeft. Het is: de weg weten te vinden in steeds strengere wet- en regelgeving. Maar het is ook weten aan welke veiligheidseisen uw bedrijf moet voldoen. Zo kun je een veilig werkomgeving creëren.

 

Odoo • Tekst en afbeelding                 

Alle soorten veiligheidsartikelen

Bij Technosafety vind je verschillende oplossingen voor een veilige werkomgeving. Je kunt bij ons terecht voor EHBO/BHV artikelen, AED en evacuatie middelen. Maar ook voor absorptiemiddelen, brandbeveiliging en persoonlijke beschermingsmiddelen. Daarnaast bieden wij verschillende standaard ADR, EHBO en BHV koffers aan waarmee je direct aan de slag kunt. Ook is het mogelijk om je eigen EHBO kits samen te stellen. Heb je vragen of ben je opzoek naar staffelprijzen? Neem dan gerust contact met ons op.

Demo Logo
Demo Logo
Demo Logo
Demo Logo