Verzending en retourneren

Wij streven ernaar uw bestelling klaar te hebben voor zendingen binnen 24 uur. 

Bestellingen binnen Nederland en België worden door GLS bezorgd. Deze bestellingen zullen worden afgeleverd op de eerste werkdag nadat ze zijn verzonden. Houdt er rekening mee dat wij zaterdag en zondag gesloten zijn.

Verzendkosten

Nederland:
Voor bestellingen met een netto waarde van €50,- of meer worden geen verzendkosten gerekend. Bij bestellingen onder dit bedrag brengen wij een verzend bedrag van €7,50 in rekening. 

We versturen ook naar andere landen. Hiervoor gebruiken wij het transportbedrijf GLS. 

Retourneren

U heeft het recht om binnen 14 dagen na ontvangst van de goederen deze zonder opgave van reden te retourneren. Stuur het artikel inclusief alle toebehoren binnen 14 dagen na ontvangst terug, verzegeld van de koopbevestiging, factuur of pakbon en in een deugdelijke verpakking. 

Het aankoopbedrag wordt uiterlijk binnen 7 dagen na retourontvangst van betreffende goederen gerestitueerd. De kosten van retourzendingen komen voor uw rekening tenzij het een duidelijke fout van Technosafety betreft.


Persoonlijke en bederfelijke producten kunnen alleen worden geretourneerd indien de verpakking verzegeld is. Bij bepaalde producten, kan bijvoorbeeld hygiënische redenen, het herroepingsrecht worden uitgesloten.


Als u een artikel ontvangt dat niet naar behoren functioneert, neem dan zo spoedig mogelijk contact op met onze klantenservice met vermelding van het ordernummer en de naam van het desbetreffende artikel. Wij zullen uw klacht in behandeling nemen en indien nodig een vervangend product toesturen. 

Ruilen

Bij ontvangst van een verkeerd artikel controleert u eerst welk artikel u heeft besteld en welke artikel is bevestigd. Komt dit niet overeen met de ontvangen artikelen, dan verzoeken wij u binnen 7 dagen contact met ons op te nemen.  

Is de maat niet naar wens? Dan kunt u het op eigen kosten terugsturen en krijgt u een nieuw product toegestuurd.