Projecten

School of safety logo

School of safety

School of Safety is een nieuw project van Technosafety. Het doel van dit project is om scholen veiliger te maken. Het is namelijk van groot belang dat kinderen op scholen veilig kunnen leren en spelen. Zelf doen scholen al erg veel aan deze veiligheid, maar vaak wordt er ad hoc of ongecoördineerd ingekocht bij verschillende partijen.

Rosada fashion outlet

Rosada fashion outlet

Rosada is een Fashion outlet center een Roosendaal. Eigenaar is het Engelse bedrijf Mc Arthur Glen. Deze outlets met meer dan 100 merken als Nike, Suit Supply, Björn Borg en Adidas vind je in heel Europa en ook daarbuiten. Al deze merken hebben BHV-koffers nodig, maar de BHV-richtlijnen en eisen verschillen per land. Daarom ontwikkelen we de 'Occupational health EHBO koffer'. Deze koffer is uitgerust met alle materialen die nodig zijn voor bedrijfshulpverlening én voldoen aan alle richtlijnen van alle Europese landne, Rusland en Oekraïne. 

Waterman logo

Waterman Installatietechniek

Waterman Installatietechniek heeft medewerkers die door heel Europa werken. Voor medewerkers die regelmatig in Frankrijk werken, hebben we een speciale 'safetyset' ontwikkeld én geleverd. In deze set vind je onder andere reflectievesten en alcoholtesters.

Nhow hotel logo

nhow Amsterdam RAI

RED betonbouw bout het betonskelet van dit hotel en huurden onze expertise in voor de Taak Risico Analyse (TRA) en het ARBO-plan. Verder hebben we alle benodigde veiligheidsmiddelen geleverd die nodig zijn bij zo'n project en voor de bouwplaats hebben we een Safetycontainer geplaatst en volledig ingericht met alle mogelijke producten die nodig zijn voor een veilige bouw. Het hotel is wat je noemt een spectaculaire project: met de 650 kamers, 25 verdiepingen en een multimediastudio op 91 meter hoogte is het nhow hotel een verrijking voor de Amsterdamse skyline en het grootste hotel in de Benelux. We zijn er dan ook trots op dat we op deze wijze bijdragen aan veilig werken.

HBS Laan

H.B.S. Laan

De prachtige, oude H.B.S. (Hogere Burgerschool) in Oud-Beijerland is inmiddels een appartementencomplex. Dit jaar onderzochten we samen met de VVE hoe we de veiligheid van de bewoners konden vergroten. Uiteindelijk zijn we tot een plan gekomen en hebben we het volgende gerealiseerd:

- Alle blusmiddelen vervangen
- Het plaatsen van vluchtmarkeringen
- Het plaatsen van Cyalume           noodverlichtingsarmaturen (werken zonder     stroomaansluiting).

Ames logo

Ames Autobedrijf

Ames is de officiële merkdealer voor Volkswagen, Audi, SEAT, en Skoda in de regio Zuid-Holland-Zuid. Voor Ames maken wij privatelabel verbanddozen en voertuigsets (vouwtas), bestemd voor klanten die een nieuwe auto kopen. 

Inhoud van deze sets:
- EHBO-pakket
- Lampenset
- Reflectievest
- Een paar handschoenen
- Gevarendriehoek