HPRC koffers


HPRC staat bekend als het nummer één merk voor hardcase koffers ter wereld. De koffers zijn namelijk onbreekbaar en waterbestendig. U kunt daarom gerust uw meest waardevolle artikelen vervoeren of bewaren in een HPRC koffer. 

Maximale bescherming en minimaal gewicht

Deze koffers van HPRC zijn licht van gewicht, waterdicht en onbreekbaar. Het zijn dus de ideale koffers om uw waardevolle apparaten en accessoires in te vervoeren of in op te slaan. HPRC beschermkoffers bieden de ultieme combinatie van maximale bescherming en een minimaal gewicht. Dit wordt mogelijk gemaakt door het gepatenteerde materiaal dat gebaseerd is op polypropyleen TTX01, glasvezel en rubber. TTX01 maakt de behuizing van de koffers dunner en meer elastisch dan andere materialen dat zouden doen. Dit zorgt voor betere bescherming tegen stoten met behoud van een licht gewicht. De koffers worden gebruikt voor verschillende werkzaamheden, bijvoorbeeld in de industrie, bij defensie, mediabedrijven of politie eenheden.

Bescherming tegen water en andere materialen

Naast het feit dat de koffers optimale bescherming bieden tegen vallen en stoten, worden uw waardevolle spullen ook beschermd tegen vloeistoffen. De koffers zelf zijn bestendig tegen zuren, krassen, stof en corrosie en kunnen extreme weersomstandigheden en temperatuurveranderingen doorstaan. Alle koffers zijn getest bij temperaturen van -40  ° C tot 80  ° C. 

Een enorme diversiteit aan koffers

De koffers van HPRC zijn er in alle soorten en maten. Wij leveren kleine koffers die speciaal zijn ontworpen voor het bewaren van geheugenkaarten en SD kaarten, medium koffers voor camera's, drones en andere waardevolle spullen, en grote koffers waar meerdere artikelen of grote artikelen in vervoerd kunnen worden. Naast de verschillende vormen en maten, biedt HPRC ook speciale Tripod kits en hardcover backpacks aan. De meeste koffers zijn ook beschikbaar als trolley koffers. 

Kleine HPRC koffers

Grote HPRC koffer

Hprc trolley

HPRC rugzak

Extra bescherming binnen de koffers

HPRC biedt verschillende mogelijkheden voor het interieur van de koffers. Wanneer u kiest voor plukschuim kunt u gemakkelijk zelf de indeling aanpassen aan uw wensen en tegelijkertijd uw spullen beschermen tegen bewegingen binnen in de koffer. Andere mogelijkheden zijn interieurtassen, verdelers en een second skin. Een second Skin is een mooi en zacht binnenwerk voor in de koffer dat externe stoten opvangt en zo de waardevolle inhoud beschermt (foto 3).

HPRC plukschuim

HPRC interieurtas

HPRC second skin

HPRC devider

HPRC koffers voor actieprijzen

HPRC koffers zijn nieuw in ons assortiment. Het huidige aanbod in de webshop kunnen wij direct uit voorraad leveren. De HPRC koffers die wij op dit moment op voorraad hebben bieden wij aan voor erg scherpe prijzen, dus sla je slag!

Zit er niet tussen wat je zoekt? Neem dan gerust contact met ons op, dan zoeken wij de koffer die perfect past bij uw wensen. De actieprijzen gelden alleen voor onze huidige voorraad.

Contactgegevens
Technosafety

Calandstraat  78
3125BB, Schiedam
Tel: +31 0 186692288
Mail: [email protected]

Assortiment HPRC koffers