Veranderingen Climax M756 halfgelaatsmasker


Eén van onze meest gewilde halfgelaatsmaskers is in een nieuw jasje gestoken. Het masker heeft een geheel nieuw design gekregen en zal ook in een verbeterde verpakking worden geleverd. In dit artikel lees je meer over de voordelen hiervan!


Delen

Nieuw design

Het nieuwe design zit comfortabel op het gezicht en ziet er strak uit. Het masker is gemaakt van zacht natuurrubber zodat de randen niet in het gezicht snijden. De hoofd- en nekbanden kunnen gemakkelijk aangepast worden aan het hoofd en geven veel stabiliteit. Met dit design is het mogelijk om het halfgelaatsmasker om je nek te hangen op het moment dat bescherming niet nodig is. De werking van de maskers blijft hetzelfde.


Odoo • Tekst en afbeelding
Odoo + afbeelding en tekst

Nieuwe verpakking

Binnenkort zal het halfgelaatsmasker ook in een nieuwe en verbeterde verpakking worden geleverd. De huidige verpakking is van helder plastic en is vaak niet volledig afgesloten. Ook sprong de verpakking snel open op momenten dat dit niet de bedoeling was. Vanaf heden worden de maskers verpakt in een volledig afgesloten zak. De nieuwe verpakking heeft twee grote voordelen, namelijk:

Als eerste kan er door de dichte donkere verpakking geen licht meer naar binnen schijnen. Hierdoor behoudt het rubber langer zijn kwaliteit. Ook zullen de maskers hierdoor een stuk minder snel verkleuren.

Ten tweede kan er ook geen lucht meer bij de maskers komen en worden de materialen dus beschermd tegen luchtvochtigheid. Hierdoor blijft het rubber langer zacht en flexibel. Dit is vooral handig wanneer er grote voorraden opgeslagen worden of wanneer voorraden lang blijven liggen. Het masker zal dus langer op een comfortabele manier te gebruiken zijn.


Climax M756 Halfgelaatsmasker

Het M756 gasmasker van Climax is één van onze hardlopers. Dit masker is comfortabel, stevig en gaat lang mee. Het halfgelaatsmasker kan gebruikt worden in combinatie met verschillende filters. Er kunnen bijvoorbeeld ABEK gasfilters op geplaatst worden in combinatie met P2 deeltjesfilters. Zo bescherm je jezelf tegen chemische stoffen en tegelijkertijd ook tegen fijnstof. Het halfgelaatsmasker heeft twee filteraansluitingen aan de zijkant. Dit zorgt voor een minimale ademweerstand en maakt het door de optimale gewichtsverdeling comfortabel om het masker te dragen.

Wij leveren de M756 halfgelaatsmaskers standaard met twee ABEK1P2 combinatiefilters, maar er zijn natuurlijk ook andere combinaties mogelijk. Een combinatiefilter biedt door integratie van een deeltjesfilter ook bescherming tegen aërosolen zoals stof, rook en nevels.  

De bijgeleverde filters leveren dus de volgende bescherming:

ABEK1 - Klasse 1 bescherming tegen organische dampen, zure gassen, zwaveldioxide en ammoniak. 

P2 - Klasse 2 bescherming tegen deeltjes.

Verdere specificaties:

NPF (Nominal protection factor): 50

Norm: EN 140:1998

Gewicht: 215 gram

Datasheet

Climax M756 Halfgelaatsmasker

Bekijk het product in onze webshop!


Delen