Informatie over hoe wij omgaan met de uitbraak van het coronavirus (COVID-19)

Technosafety blijft open

We hebben grote buffervoorraden en wij versturen u orders dagelijks zoals u van ons bent gewend. Ook kunt u uw goederen ophalen bij onze afhaalbalie. Vanzelfsprekend volgen wij voor bezorgen en afhalen de richtlijnen van het RIVM en de Rijksoverheid: geen fysiek contact (zoals afstand van minimaal 1,5 meter enz.) en collega’s met klachten als koorts, hoesten, verkouden of keelpijn zijn niet aan het werk.

Onze dienstverlening blijft gelijk

Uiteraard zijn wij telefonisch en via e-mail beschikbaar. Zo blijven we voor u klaarstaan zoals we dat altijd doen. Wij hopen op uw begrip en medewerking gezien de uitzonderlijke omstandigheden. 

Odoo - Sample 1 for three columns

Assortiment

Technosafety is specialist in producten  om ongevallen te voorkomen en om de veiligheid op het werk te verhogen. Hierbij kunt u denken aan ADR koffers, persoonlijke beschermingsmiddelen, evacuatiemiddelen, adembescherming, valbeveiliging. Klik hieronder voor een volledig overzicht van ons assortiment.

Odoo - Sample 2 for three columns

Diensten

Het gaat steeds meer om de vraag naar toegevoegde waarde op het gebied van veilig werken. Weten welke regels er gelden en welke producten, diensten of certificaten er nodig zijn voor uw bedrijf of branche. Technosafety kan hier bij helpen, lees verder over de diensten die wij kunnen leveren.

Odoo - Sample 3 for three columns

Projecten

Wij hielpen verschillende organisaties bij het veilig realiseren van hun projecten. Door het delen van onze expertise en kennis en door onze klanten te voorzien van een op maat gemaakte oplossing. Klik hieronder om een overzicht te krijgen van een aantal projecten die wij de afgelopen jaren ondersteund hebben..

Over Technosafety 

Iedereen moet kunnen werken in een veilige werkomgeving! Daar geloven wij in bij Technosafety. Wij zorgen ervoor dat uw bedrijf voldoet aan alle wettelijke eisen en regels op het gebied van veiligheid. Wij geven advies en kunnen alle medewerkers voorzien van de juiste middelen om veilig te kunnen werken. Bel ons om een afspraak te maken voor advies op maat voor uw specifieke situatie.

Daarnaast verzorgen wij aanvullende diensten zoals private label producten, onderhoud en keuringen van veiligheidsproducten, opleidingen en verhuur.

Wij bieden een uitgebreid assortiment aan veiligheidskleding en persoonlijke beschermingsmiddelen. Vertel ons welke werkzaamheden u moet uitvoeren en wij adviseren u over de juiste persoonlijke beschermingsmiddelen. Heeft u ook nog  valbeveiliging, poederblussers, gasmaskers of andere veiligheidsproducten nodig, geen probleem wij leveren dit direct uit voorraad.

Bij Technosafety richten wij ook ADR koffers in. Dit zijn koffers voor calamiteiten die voldoen aan de wetgeving en die wij ook nog kunnen voorzien met u eigen label of logo.
   

Wilt u meer informatie over onze producten en diensten?

Neem dan contact met ons op.

"Iedereen heeft recht op een veilige werkomgeving."

Maar we weten ook: waar mensen werken, kunnen ongevallen gebeuren. Soms met grote gevolgen als blijvend letsel, persoonlijk leed en traumatische ervaringen. Juist omdat het om mensen gaat, is veilig werken meer dan alleen de aanschaf van een aantal producten. Het is: weten welke producten, diensten en certificering voor veilig werken uw bedrijf nodig heeft. Het is: de weg weten te vinden in steeds strengere wet- en regelgeving. Maar het is ook weten aan welke veiligheidseisen uw bedrijf moet voldoen. 

Demo Logo
Demo Logo
Demo Logo
Demo Logo
Demo Logo